Top Spin Snooker

Top Spin Snooker er et video automat-spill med fem hjul og ni linjer som har hentet inspirasjon fra Verdensmesterskapet i snooker (World Snooker Championship) som har vært arrangert siden 1927. Her har spillere en sjanse til å ta snooker-køen og vinne opp til 8,888 på et enkelt spinn.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer9
Min. innsats0.05
Maks innsats90
Programvare888
Jackpot88,880
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Spill Top Spin Snooker video spilleautomat med fem hjul og ni linjer dersom du er fan av verdens mest populære kø-sport og foretrekker en automat hvor du kan få stor gevinst for en liten investering. De fleste av symbolene i spillet representerer snooker-baller i ulike farger mot et grønt bakteppe av filt.

Dette video automat-spillet er midt i blinken for low-rollers og mid-rollers og tilbyr innsatser fra $/£/€0.05 opp til $/£/€90 per spinn. Pocket wild-symbolet erstatter andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner, men erstatter ikke scatter- eller bonussymboler. Scatter-symbolet er Rack-symbolet som kan gi spillerne opp til 20 gratis spinn forutsatt at minst tre av dem dukker opp hvor som helst på hjulene til samme tid.

Bonus-symbolet i dette spillet er symbolet for World Snooker Championship og dette symbolet aktiverer Master of Spin bonusspillet. Her må du velge fargede baller på snooker-bordet. Du kan vinne pengepremier for hver ball du velger.