Tarzan

Spill video spilleautomaten Tarzan med fem hjul og 20 gevinstlinjer og sving deg mellom trærne mens du spiller om topp-jackpotten på $/€50,000 i dette spennende spillet. Spillet er utviklet som en gammeldags tegneserie og feirer en elsket, fiktiv karakter.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer20
Min. innsats0.01
Maks innsats1000
ProgramvarePartygaming
Jackpot50,000
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Tarzan video automat-spill har fem hjul og 20 gevinstlinjer. Spillet ser ut som en tegneserie og har hentet informasjon fra avisstripene som først kom ut i 1929. Grafikk og lyd er begge eksepsjonelle og dette alene gjør det verdt å prøve spillet.

Start dine innsatser med kun en penny per linje. Tarzan Logo wild-symbolet erstatter alle andre symboler i spillet bortsett fra Tarzan scatter-symbolet. Sistnevnte kan dukke opp hvor som helst på hjulene hvilket vil gi spillerne scatter-utbetalinger. Tre eller flere av disse hvor som helst på de fem hjulene aktiverer bonusspillet Save Jane.

Det finnes to nivåer i bonusspillet Save Jane. Jane er i trøbbel og du må ta rollen som Tarzan som leter etter henne. Dette gjør du ved å svinge deg over en gruppe slanger. Deretter må du krysse en elv for å redde Jane hvor du må hoppe over en rekke krokodiller. Skummelt, men moro!