Superman

Den nyeste superhelten som pryder sider i tegneserier og som har blitt brukt i mange filmer og TV-show er nå tilgjengelig som et spennende video automat-spill. Spill Superman med 5 reel og 50 gevinstlinjer og hjelp vår helt med å redde verden mens du samtidig har en sjanse til å vinne topp jackpotten på $/€200,000.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer50
Min. innsats0.01
Maks innsats1200
Programvare
Jackpot200,000
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator

Beste Kasinoer for Spill

Spill Superman video automat-spill med 5 reel og 50 gevinstlinjer for en tur til Metropolis, den fiktive hjembyen til en av historiens største helter. Vi snakker selvfølgelig om Clark Kent som om natten er Superman.

Du kan starte å satse for så lite som en penny per linje eller bruke den unike Bonus Bet-funksjonen som får deg til å spille på maksimalt antall linjer for 60 kredit og aktiverer spesielle bonus-funksjoner. Superman wild-symbolet erstatter alle andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Ved å få tre av disse på samme tid på hjul 2, 3 og 4 aktiveres bonusspillet med gratis spinn. Her blir spilleren gitt 10 gratis spinn og Superman dukker opp som en expanding wild på alle hjulene. Gevinster kan ganges med opp til fem i løpet av bonusspillet. To eller flere Superman Logo scatter-symboler hvor som helst på hjulet fører til scatter-gevinster.

Tre eller flere Superman Logo scatter-symboler aktiverer Save the World bonusspillet hvor Superman angripes av Lex Luthor mens han flyr gjennom et meteor-regn. Spilleren må ødelegge meteorene og missilene for å vinne bonus-premiene. Når Superman vender tilbake til jorden må spillene velge en av tre dører for å avsløre hans/ hennes skjebne.