Golden Eagle

Golden Eagle er et video automat-spill med tre hjul og kun en linje og er en hyllest til den mest populære rovfuglen i verden. Spillet er ideelt for de som liker enkle spilleautomater og finner sted i ørnens naturlige leveområder i Rocky Mountains i USA.

Oversikt Spilleautomater

Hjul3
Linjer1
Min. innsats0.01
Maks innsats30
ProgramvarePartygaming
Jackpot10,000
Wild
Gratis spinn[[slots-review-no]]
Scatter-symboler[[slots-review-no]]
Bonusspill[[slots-review-no]]
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator

Beste Kasinoer for Spill

Spill automat-spillet Golden Eagle med tre hjul og en linje hvor du vil sveve gjennom skyene med det skremmende rovdyret med samme navn. Dette dyret er en drapsmaskin og kan nå en fart på opp til 240 kilometer per time for å fange dets intetanende bytte. Spillet finner sted i en vakker fjell-scene.

Spillere kan satse alt fra $0.01 og $30 på ett spinn. Golden Eagle wild-symbolet erstatter alle andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Dette symbolet dukker kun opp på hjul to og dobler alle dine gevinster.

Spillet er svært enkelt sammenlignet med andre automat-spill på markedet. Det inneholder ingen multiplikator, scatter-symbol, bonussymbol, gratis spinn-funksjon eller bonusspill. Spillet har derimot et høyere antall utbetalinger enn de fleste andre spil og spillet har også en maksimal fast jackpot på 1,000 mynter (verdt $/€10,000 i cash).