Ghost Pirates - SkillOnNet

Dersom du ser etter et automat-spill med avansert 3D-grafikk må du ikke gå glipp av video spilleautomaten med fem hjul og 20 linjer kalt Ghost Pirates. Gjør deg klar til piratlivet og spenningene som følger mens du seiler på de syv hav sammen med mannskapet, kapteinen og en dårlig oppdratt ape.

Oversikt Spilleautomater

Hjul
Linjer
Min. innsats
Maks innsats
Programvare
Jackpot
Wild[[slots-review-no]]
Gratis spinn[[slots-review-no]]
Scatter-symboler[[slots-review-no]]
Bonusspill[[slots-review-no]]
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Å seile på stormfulle hav som en pirat på jakt etter skatter har aldri vært mer lønnsomt enn i video spilleautomaten Ghost Pirates som inneholder fem hjul, 20 linjer og en maksimal jackpot på $100,000. Spillet inneholder vel-utviklede ikoner med animasjoner av første klasse inkludert tønner med rom, kanoner, skattekister, en apekatt og selvfølgelig typiske pirat-flagg med hodeskaller og sverd. Dersom spillet endres til "spøkelses-modus" vil alle piratene endres til deres skjelett-versjoner.

Ghost Pirates tilbyr tre givende spill som utløses jevnlig. I Blades and Daggers vil du ha sjansen til å kaste en dolk på en tønne for instant premier. Flere priser kan vinnes i løpet av Heads or Tails-spillet (krone eller mynt) hvor du må gjette hvilke side mynten vil lande på. Det tredje bonusspillet utløses dersom du samler sammen fem gullnøkler. Du vil velge fra fem dører for å se gevinstene som befinner seg på innsiden og du kan fortsette å åpne dører frem til du kommer til et rom fylt med hodeskaller.

Minst tre scatter-symboler vil belønne deg med gratis spinn og et helt hjul kan endres til wild-symboler for enorme gevinster. Hver spiller kan nyte dette spillet ettersom mynt-innsatser rangeres fra 25 cent opp til $10. Spillet gir spillere muligheten til å satse opp til tre mynter per linje for en maksimal innsats på $600 per spinn for storspillere.