Freaky Fruit

Freaky Fruit er et video automat-spill med fem hjul og ni linjer og er ikke et typisk spill med frukt og bjeller. Frukt-symbolene i dette spillet har menneske-lignende uttrykk som vil underholde deg og de ulike, fruktige cocktail-drinkene gir deg assosiasjoner til strand-ferier på eksotiske og tropiske steder.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer9
Min. innsats0.05
Maks innsats90
Programvare888
Jackpot25,000
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Freaky Fruit vil ta deg med til varme strender hvor du kan slappe av med lokal frukt inkludert epler, appelsiner, vannmeloner og ananas for ikke å glemme smakfulle, tropiske drinker. Spillet har fem hjul og ni gevinstlinjer og innsatser rangert fra 5 cent til €10 per gevinstlinje. Den maksimale jackpotten er på 2,500 mynter.

I spilleautomaten Freaky Fruit fungerer kirsebærene (cherries) som wild-symboler og pæren er scatter-symbolet og kan dukke opp hvor som helst på hjulet. Få pære-symbolet og du vil bli belønnet med 10 gratis spinn. Fire pærer gir deg 20 gratis spinn og fem pærer gir deg 40 gratis spinn.

Tre eller flere frukt bonus-symboler hvor som helst på en aktiv linje vil ta deg med til bonusspillet Tropical Fruit (tropisk frukt). På denne skjermen må du lage dine egne cocktails i løpet av fem runder må du vil samle sammen penger. Dersom du velger riktig frukt i bonusspillet vil du vinne penger, men dersom du svarer galt er bonusspillet over.

Dette er et flott spill for spillere med et relativt lite budsjett for spill, men som liker klassiske automat-spill med frukttema. Versjonen av spillet er moderne og tilbyr en god utbetaling.