Fantastic Four

Join de gode kreftene og hjelp våre fire helter å bruke deres supermakt mutasjoner til å bekjempe ondskap og redde verden i Fantastic Four video automat-spill med 5 reel og 25 gevinstlinjer. Spillet leveres av Marvel Comics og inneholder fem hjul og 25 gevinstlinjer.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer25
Min. innsats0.01
Maks innsats125
Programvare888
JackpotProgressiv
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv
Multiplikator

Beste Kasinoer for Spill

Spill Fantastic Four video spilleautomat-spill med fem hjul og 25 gevinstlinjer for å joine vårt favoritt-lag med superhelter som har noen av de kuleste kreftene i Marvel Comics rike. Det vitenskapelige geniet Mr Fantastic får selskap av hans kode Invisible Woman og deres medsammensvorne Human Torch og The Thing mens de prøver å bekjempe ondskap.

Du kan starte å satse med en cent per gevinstlinje og du trenger dermed ikke ta ubehagelige sjanser før du kjenner til spillet. Alle fem hovedkarakterer (våre fire helter og deres nemesis Dr Doom) er wild-symboler og hver har hans eller hennes eget hjul. Dersom alle fem dukker opp samtidig på en aktiv betalingslinje får den heldige vinneren en utrolig jackpot på hele 5,000 mynter. Spillet er også knyttet til tre Marvel progressive jackpotter som kan vinnes tilfeldig.

To eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene gir spilleren scatter-utbetalinger. Tre eller flere av disse hvor som helst på hjulene aktiverer Fantastic Four bonusspill. Her gis spilleren valget mellom fem ulike gratis spinn-spill, hvor hvert er basert på en av de fem hovedkarakterene.