Cubis

Noen video automat-spill er så nyskapende og annerledes fra andre spill som finnes på markedet og det er derfor omstridt om de faktisk kan kalles spilleautomater eller ikke. Spillet Cubis med 0 reel og 15 gevinstlinjer er basert på puslespill video-spillet Cubis som tilbyr en topp jackpot på $/€100,000.

Oversikt Spilleautomater

Hjul0
Linjer15
Min. innsats0.05
Maks innsats150
Programvare888
Jackpot100,000
Wild
Gratis spinn[[slots-review-no]]
Scatter-symboler[[slots-review-no]]
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator

Beste Kasinoer for Spill

Spill Cubis video spilleautomat-spill med 0 hjul og 15 gevinstlinjer dersom du elsker puslespillet Cubis og dersom du ønsker å ha en sjanse til å vinne store summer mens du spiller. Dette spillet spilles med tre vegger i en 3D-kube, som hver består av 25 blokker. Målet er å stille opp minst fire blokker i samme farge og dette kan gjøres både vertikalt og horisontalt. Kubene kollapser deretter og gir spillerne flere muligheter til å vinne i løpet av et spill, på en måte som Tetris fungerer.

Grafikken og lydkvalitetene i dette spillet gjør det hele til en svært morsom opplevelse. Du kan satse mellom en cent opp til $20 per gevinstlinje og opp til 15 mynter per spinn. Wild cube gir spillerne muligheten til å få tak i 10,000x linje-innsatsen. Den kan også multiplisere gevinstene med opp til 4x.

Det finnes en rekke andre kuber å se opp for i dette spillet. Line Bomb, Nuclear Bomb and Square Bomb går av dersom det ikke finnes noen vinnende kombinasjoner igjen på skjermen. Disse eksploderer på deres egen måte for å gi spilleren ytterligere gevinster.