Cool Bananas - 888

Er du modig nok til å redde piken i nød som den kule apekatten holder som gissel? Dersom du mener du har motet som kreves bør du prøve ut video automat-spillet Cool Bananas med fem hjul og 25 gevinstlinjer med en topp jackpot på $/€50,000.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer25
Min. innsats0.05
Maks innsats250
Programvare888
Jackpot50,000
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill[[slots-review-no]]
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Spill video automat-spillet Cool Bananas med fem hjul og 25 gevinstlinjer med levende farger og engasjerende grafikk. Spillet har gode lyd-funksjoner som gjør spille-opplevelsen komplett. Spillet er ideelt for spillere som nyter uvanlige spilleautomater med humoristiske temaer som ikke alltid gir en mening, men som inneholder flotte funksjoner.

Spill Cool Bananas for så lite som $0.05 opp til $250 per spinn mens du spiller på alle 25 gevinstlinjer med maksimal innsats per linje. Mighty Monkey med Hawaii-skjorte fungerer som wild-symbolet og erstatter alle andre symboler, bortsett fra scatter-symbolet, og hjelper til med å skape vinnende linjer med doble utbetalinger.

En banan er scatter-symbolet og treffer du minst tre av denne hvor som helst på hjulene vil du bli belønnet med åtte gratis spinn. Alle gevinster dobles i modus med gratis spinn. Ikke bli overrasket dersom Mighty Monkey noen ganger dukker opp og tar en av dine bananer. Bananer er jo til syvende og sist apens yndlings-mat.