Bejeweled

Er du interessert i å spille et uvanlig video slot-spill som det ikke finnes maken til? Spill Bejeweled med 5 hjul og 10 betalingslinjer med dets puslespill-lignende struktur og du kan vinne opp til $/€200,000.

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer10
Min. innsats0.05
Maks innsats100
Programvare888
Jackpot200,000
Wild
Gratis spinn[[slots-review-no]]
Scatter-symboler[[slots-review-no]]
Bonusspill[[slots-review-no]]
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Spill Bejeweled video slot med 5 hjul og 10 betalingslinjer. Spillet ble en øyeblikkelig hit blant spilleautomat-spillere som kunne nyte et spill som tilbyr en spilleopplevelse som er både gøy og engasjerende. Alle spillets symboler er ulike typer fargerike og dyrebare smykker. Målet med spillet er å matche tre av de samme fargerike perlene i en horisontal eller vertikal linje.

Wild-symbolet er Bejeweled-logoen som er en sirkel med alle de ulike fargerike perlene som brukes i spillet. I tillegg finnes det en spesiell gjennomgripende funksjon hvor tre treff av identiske symboler fører til at symbolene forsvinner og nye symboler vil erstatte dem og dermed gi deg en ny sjanse for gevinst. Denne prosessen kan gjentas flere ganger og du kan derfor ende opp med å spille mange spinn til prisen av en.

Du kan starte å spille Bejeweled for så lite som 0.05 cent per betalingslinje og topp jackpotten er 20,000 mynter som tilsvarer en massiv jackpot på $/€200,000. Det finnes også mindre jackpotter som tilbys for ulike kombinasjoner av symboler, hvilket gjør dette til en virkelig godbit for spilleautomat-spillere.