5-Hjuls Slots

5-hjuls spilleautomater er en type videoslot som har blitt svært populære i de senere årene. Nå til dags er de fleste slots som kasinoer tilbyr 5-hjuls slots med flere betalingslinjer og med spillfunksjoner som garanterer spillerne mer spilletid for deres mynter samt en mye bedre sjanse for å generere gevinster.

Det finnes tusenvis av online 5-hjuls slots tilgjengelig for spillere over hele verden. Spillene er enkle å forstå og passer for både nye og erfarne spillere. Det store utvalget kan noen ganger være forvirrende og av den grunn har vi samlet de beste spillene for 5-hjuls spilleautomater i tabellen nedenfor:

Helt siden de ble oppfunnet har 5-hjuls slots vokst i popularitet og i dag betraktes de som de mest populære typene av spilleautomater blant spillere fra hele verden. Dette skyldes deres unike spillfunksjoner som gratis spinn og bonusspill. Det finnes flere typer 5-hjuls slots:

5-Hjuls Slots med Bonusspill

Disse spillene har et ekstra bonusspill som spilles på et nytt spillvindu som åpner seg på slutten av det vanlige spinnet eller så fort som bonusspillet utløses. Bonusspill har vanligvis faste priser som tilbys i tillegg til alt som ble vunnet i løpet av hovedspillet. I de fleste 5-hjuls slots utløses bonusspillet av en spesifikk symbolkombinasjon, vanligvis ved å treffe flere scatter-symboler på hjulene.

5-Hjuls Slots med Gratis Spinn

Disse spillene spilles som vanlige videoslots, men med en grunnleggende forskjell - de tilbyr gratis spinn uten ekstra kostnader. De gratis spinnene utløses av en spesiell kombinasjon av symboler og spilles etter at hovedspillet er ferdig. Alle penger som vinnes i løpet av de gratis spinnene legges til pengene allerede vunnet i hovedspillet.

5-Hjuls Slots med Fastsatt Jackpott

Dette er den mest vanlige typen av 5-hjuls videoslots. Spillene har en fastsatt jackpot som ofte er uttrykt i mynter. Jackpottens størrelse varierer fra spill til spill og er proporsjonert til nivået av innsatser spillet tillater (et spill med max innsats på 1 mynt per betalingslinje vil ikke utbetale samme jackpott om et spill med max innsats på 10 mynter per betalingslinje).

5-Hjuls Slots med Progressiv Jackpott

Progressive jackpot-slots spilles på spilleautomater som har link til en felles jackpot som vokser for hver time det spilles. En liten prosentandel av hver innsats som gjøres på spilleautomaten legges til den progressive jackpotten. En hver spiller som spiller har en sjanse til å vinne den progressive jackpotten, som ofte uttrykkes i cash i stedet for mynter. Så fort en jackpott har blitt truffet hviler den på sitt base-nivå og begynner deretter igjen å akkumulere. Progressive slots er populære da de gir spillerne en sjanse til å vinne millioner av kroner for en relativt liten innsats.

5-Hjuls Slots med Random Progressive Jackpotter

Disse slotstypene tilbyr ofte en fastsatt jackpott som vinnes dersom spilleren treffer en spesiell kombinasjon av symboler. I tillegg til den faste jackpotten tilbyr de også en progressiv jackpot som treffes tilfeldig. Dette betyr at det ikke trengs noen kombinasjon av symboler for å utløse den tilfeldige jackpotten. Den kan treffes når som helst og av hvem som helst. Svært få spill tilbyr tilfeldig jackpott uten også en fast jackpott.